Camping Le Mont Joli Bois

Over deze camping in Normandië

Een verblijf midden in de natuur op camping Mont Joli Bois is ideaal voor uw volgende vakantie met het gezin, vrienden of geliefden. De camping, gelegen in Normandië in de gemeente Criel-Sur-Mer, is vol van de lieflijkheid van het leven. Het ligt op 500 meter van de zee en op 400 meter van de rivier de Yère.

Profiteer van uw verblijf op camping Le Mont Joli Bois om te genieten van alle geneugten van de zee en het bos. Op het terrein kunnen jong en oud zich uitleven met bal- of racketsporten. De jongste gasten kunnen ook genieten van de speeltuin en de speelkamer die speciaal voor hen zijn ingericht. Door de nabijheid van de zee kunt u ook genieten van alle nautische geneugten, zoals luieren op het strand en zwemmen.

Op camping Le Mont Joli Bois vindt u alle nodige voorzieningen om uw comfort tijdens uw verblijf te garanderen. Wasmachine, koelkast, televisie en vaatwerk zijn aanwezig. U heeft ook toegang tot wifi, verwarmd sanitair en sanitair voor gehandicapten op de camping.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In het kort over deze camping

  • De camping ligt in het departement Seine-Maritime
  • 3 sterren camping in Normandië
  • Huuraccommodatie vanaf € 315 per week

Boek nu een huuraccommodatie bij Campings.com

Adresgegevens van Camping Le Mont Joli Bois

Lat./Long.: 50.0262;1.3087

Plan je route met Google Maps

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.

Bekijk ook

Camping Des Forges

Over deze camping in Normandië Camping Des Forges ontvangt u in een gezellige sfeer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *