Comfortabele vakantiewoning in Etretat bij het strand
Comfortabele vakantiewoning in Etretat bij het strand

Comfortabele vakantiewoning in Étretat bij het strand

Comfortabel vakantiehuis

Een comfortabele vakantiehuis voor 4 personen net buiten de badplaats Étretat. Het vakantiehuis beschikt over een omheinde tuin (1000 m²) met volop privacy waar je in alle rust kunt genieten van een boek.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Gezellige badplaats

Je loopt vanuit uw huis in ca. 15/20 minuten naar het (kiezel)strand of het centrum. Wel zo handig, want parkeren is in Étretat altijd lastig. Je vindt hier leuke winkels, onder andere in de overdekte markt le ‘Vieux Marché’. Er zijn talloze terrassen om neer te strijken voor een plat du jour. Geniet na een dagje strand bij één van de vele restaurants van mosselen, oesters of vis met een goed glas wijn. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om thuis in uw tuin de BBQ aan te steken!

Wandelen over de kliffen

Wandelen kun je hier volop. Er zijn spectaculaire wandelroutes over de kliffen. Ook Claude Monet was onder de indruk van de kliffen en de kleuren van de zee van Étretat, hij schilderde hier tientallen schilderijen.

Meer info & boeken:
Dit comfortabele vakantiehuis voor vier personen vlakbij de gezellige badplaats Étretat kun je boeken bij Belvilla.

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.