Natuurhuisje in Notre-Dame de Cenilly

Over dit vakantiehuis in Normandië

Dit natuurhuisje is gelegen in Notre-Dame de Cenilly. Het is er zeer rustig en er komen nauwelijks voertuigen langs. Het huisje is in 2014 totaal gerenoveerd. Vanuit de keuken kijkt men uit op een glooiend landschap met een prachtige appelboomgaard. Er is één grote slaapkamer met een boxspring voor twee personen en een mezzanine waar twee personen kunnen slapen. In de living staat een zetelbed dat kan worden uitgetrokken zodat tevens ook hier twee personen kunnen slapen. Er is gezorgd voor een goed slaapcomfort door goede matrassen beschikbaar te stellen. De bedden zijn 160 bij 200 centimeter en er zijn tevens twee eenpersoonsmatrassen. Bedlinnen dient de gast zelf mee te brengen. Sinds september 2021 zijn er ook vliegenramen geplaatst en een zonneluifel. Er is alles aanwezig in de keuken om zelf te kunnen koken en tafelen. Er is ook een BBQ beschikbaar .
Weet dat in dit kleine huisje de vorige eeuw nog een gezin met 6 kinderen gewoond heeft samen met schapen onder hetzelfde dak.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In het kort over dit natuurhuisje in Notre-Dame de Cenilly

  • Type huisje: Vrijstaand
  • Aantal personen: 6
  • Ligging: In the middle of nowhere
  • Prijs vanaf € 50.00 per nacht

Boek dit vakantiehuisje bij Natuurhuisje.nl

Lat./Long.: 48.996508457414; -1.2749719619751

Plan je route met Google Maps

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.

Bekijk ook

Camping Des Forges

Over deze camping in Normandië Camping Des Forges ontvangt u in een gezellige sfeer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *