Résidence Le Domaine de la Corniche

Over deze camping in Normandië

Droomt u van een vakantie aan zee, ver van de drukte en met een beetje plattelandslucht? De residentie Le Domaine de la Corniche*** heet het hele gezin welkom in Auberville voor een onvergetelijke vakantie. Tussen kliffen en fijn zand bieden de Normandische stranden u de gelegenheid om een opmerkelijk gebied te ontdekken. de duinen van de Côte Fleurie, tussen zee en platteland. Met uw voeten in het zand op een steenworp afstand van de bewoonde wereld, neemt u een pet, een bril en een handdoek mee, Vacancéole zorgt voor de rest.

Het interieur en de voorzieningen zijn belangrijk, maar de buitenkant van uw vakantiewoning in Auberville is nog aantrekkelijker! Neem een duik in het verwarmde zwembad van 100 m2. Trakteer uzelf op een wellnesspauze in de jacuzzi. Organiseer sportactiviteiten voor het hele gezin op het multisportterrein. Kijk hoe uw kinderen zich vermaken in het springkussen en de speeltuin. Geniet van de activiteiten die voor het hele gezin worden georganiseerd. Laat je auto

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In het kort over deze camping

  • De camping ligt in het departement Calvados
  • 3 sterren camping in Normandië
  • Huuraccommodatie vanaf € 159.25 per week

Boek nu een huuraccommodatie bij Campings.com

Adresgegevens van Résidence Le Domaine de la Corniche

560 route de la Corniche

Lat./Long.: 49.30842;-0.03692

Plan je route met Google Maps

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.

Bekijk ook

Camping Des Forges

Over deze camping in Normandië Camping Des Forges ontvangt u in een gezellige sfeer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *