Sfeervolle vakantiewoning op het platteland

Vakantiehuis op het Franse platteland

Prachtig, ruime, vrijstaande vakantiewoning in Le Teilleul, Manche met een enorme tuin en prachtige vergezichten. Zodra u deze woning binnenkomt voelt u zich er meteen thuis. Er heerst een warme en huiselijke sfeer. Ook uw kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de volledig omheinde tuin.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Volledig tot rust komen

De woning bevindt zich tussen de Franse weilanden, waar u volledig tot rust kunt komen. De woning is al jaren in de familie en is volledig gemoderniseerd. De oude karakteristieke balken zijn bewaard gebleven.

Omgeving

Ga er eens op uit om de mooie watervallen van Mortain (15 km) te bezoeken. De grootste is meer dan 20 meter hoog zijn. Tevens staat dit gebied om de prachtige wandel- en fietsroutes. Natuurlijk kan een bezoek aan de Mont Saint Michel (48 km) niet ontbreken tijdens uw vakantie. Ook de stad Granville (64 km) is zeker de moeite waard om een wandeling te maken langs de oude stadswallen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen in de omgeving. Zij kunnen hun energie kwijt in het attractiepark L’Ange Michel (22 km). Dichter bij huis heeft de eigenaar ook haar eigen productie van onder andere Cider en Calvados. Echt iets van deze streek, waar zij u met alle plezier verwelkomt.

Meer info & boeken:
Dit sfeervolle vakantiehuis in Normandië voor zes personen, gelegen op het platteland kun je boeken bij Belvilla.

Over Redactie Normandie.nl

Redactie Normandie.nl
Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.