Camping Haliotis

Camping Haliotis vanaf €137,- per week

Deze middelgrote camping (150 plaatsen) in Pontorson in het departement Manche is ideaal voor families met kinderen. De camping in Normandië heeft een zwembad met kleutergedeelte en animatie voor kleine kinderen en voor jongeren. Op de camping kun je gebruik maken van gratis wifi, fietsverhuur, het multifunctionele sportterrein en sauna.

Huurfaciliteiten

De Camping Haliotis in Normandië verhuurt verschillende typen kampeerplaatsen, stacaravans en Coco Sweets (een kruising tussen tent en stacaravan) zonder sanitair. De huuraccommodatie ligt op drie verschillende plaatsen, afgeschermd van het gedeelte met toeristische staanplaatsen. Achter het sportveld liggen de Coco Sweets.

Zwemfaciliteiten

Naast de receptie en de bar ligt het openluchtzwembad met een afmeting van 9 x 13 m. In één hoek is een ruimte voor bubbelen. Ook is er een ondiep deel van 20 cm diep voor kleuters. Het kleuterdeel is afgescheiden door een hek en in het midden van dit bad staat een paddenstoel. Rondom het bad staan ligstoelen en het geheel is aangekleed met enkele palmbomen en rieten parasolletjes.

Adres & route

Boulevard Patton
50170 Pontorson
Ligging op de kaart

De camping in Normandië ligt aan de noordwestrand van het centrum van Pontorson, aan de D19, praktisch aan de rivier Le Couesnon. Op elk kruispunt in Pontorson wordt de camping aangegeven met blauw-gele borden.

Beschikbaarheid en prijzen van de camping? Bekijk bij ANWB Camping

Over Dirk

Sinds mijn jeugd kom ik al met veel plezier in Frankrijk. Met mijn ouders en twee zusjes gingen wij in de jaren tachtig en negentig vooral naar Bretagne en de eilanden voor de westkust. Alles ging mee, schepnetten, onze twee honden en opblaasboot. Eind jaren negentig kwam er een vakantiehuis in Normandië. En van daaruit heb ik steeds meer delen van Frankrijk ontdekt. Nu ik getrouwd ben en vader van een dochter is Frankrijk voor mij nog steeds het nummer 1 vakantieland. Gelukkig is mijn vrouw minder Francofiel dan ik en daarom gaan wij ook geregeld naar andere mooie plekjes in Europa en daarbuiten. Op Zininfrankrijk.nl schrijf ik over alle mooie plekjes waar ik ooit ben geweest of graag naar toe wil om samen met mijn gezin nog veel meer nieuwe herinneringen te maken!