Manche

Welkom in het departement Manche, een stukje paradijs in Normandië. Wandelen, varen, de Normandische kust, bezienswaardigheden en lekker eten! Op het strand, aan het water of het platteland, in Manche kun je overal genieten van de Normandische landschappen en interessante plaatsen, zoals de Mont Saint-Michel, de Cotentin, Cherbourg, oorlogsmusea en het museum Christian Dior.

Camping Haliotis

Camping Haliotis in Pontorson is een middelgrote camping (150 plaatsen) met zwembad in Normandië die ideaal is voor families met kinderen.

Meer info »

Mont B&B in Pontorson

Mont B&B in Pontorson is een authentieke bed and breakfast in Normandië op 9 km van de Mont-Saint-Michel. Gratis WiFi en parkeergelegenheid.

Meer info »

Airborne Museum

Het Airborne Museum in Sainte-Mère-Église is een oorlogsmuseum in Normandië geheel gewijd aan de nagedachtenis van parachutisten en WO2.

Meer info »

Camping Le Grand Large

Fraai gelegen middelgorte camping (223 plaatsen) in Normandië aan zee met strand (binnen 50 m), ideaal voor een strandvakantie en camperaars.

Meer info »

Manoir du Tourp

Manoir du Tourp in La Hague is een oude herenboerderij uit de 16e eeuw met een mooie binnenplaats. Bezoek de herenboerderij en zijn omgeving.

Meer info »

Ferme Cidricole de l’Hermitière

Ferme Cidricole de l'Hermitière in Saint-Jean-des-Champs is een ciderboerderij, vlakbij de Mont Saint-Michel. Leer alles over de productie van cider, calvados ciderazijn en appelsap.

Meer info »