Camping du Golf

Over deze camping in Normandië

De camping Golf ligt op 5 minuten van de zee in Calvados in Normandië. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de rust, de stilte en de gezelligheid in een bosrijk en groen domein. De stranden zijn direct toegankelijk vanaf de camping.

Ter plaatse worden activiteiten georganiseerd om uw verblijf aangenaam te maken. Er worden talrijke sporten georganiseerd voor jong en oud. spelletjes, petanque, voetbal. Elke avond wordt de kampeerders een uitgebreid animatieprogramma aangeboden, met karaoke, dansen, bingo, schattenjacht en Olympische Spelen.

De camping biedt een groot aantal diensten voor het comfort en welzijn van zijn gasten. U heeft toegang tot een bar op een overdekt terras. Er is ook een bibliotheek voor leesliefhebbers. Het WIFI-netwerk bestrijkt het hele terrein. Een pechdienst is ook beschikbaar voor kampeerders. De wasruimte is uitgerust met een wasmachine en een droger. U zult zich thuis voelen in de stacaravan met TV.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In het kort over deze camping

  • De camping ligt in het departement Calvados
  • 3 sterren camping in Normandië
  • Huuraccommodatie vanaf € 354 per week

Boek nu een huuraccommodatie bij Campings.com

Adresgegevens van Camping du Golf

Lat./Long.: 49.2793;-0.0692

Plan je route met Google Maps

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.

Bekijk ook

Camping Des Forges

Over deze camping in Normandië Camping Des Forges ontvangt u in een gezellige sfeer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *