Camping le Picard

Over deze camping in Normandië

Welkom in Normandië in Calvados op camping Le Picard, gerund door Delphine en Laurent. Hier bent u slechts 20 km verwijderd van de mythische landingsstranden en de steden Bayeux (beroemd om zijn tapijtwerk en zijn kathedraal) en Saint-Lô. U kunt dus genieten van de geneugten van de zee aan de Normandische kust en de zomerse levendigheid (avondmarkten, feesten, watersporten op het strand…) maar vooral van de rust, de kalmte en de groene omgeving van deze kleine, charmante camping gelegen in het hart van het Normandische platteland.

Van de jongste tot de oudste, elke vakantieganger vindt wel een activiteit die bij hem past. zwemmen in het verwarmde buitenzwembad van april tot september, vissen in de visrijke vijver, een speeltuin voor de allerkleinsten, tafeltennis, petanque en badminton voor de oudsten.

En wat dacht u van eten? Delphine en Laurent ontvangen u elke avond in juli en augustus in hun snack/bar, en op reservering in het laagseizoen. Een warme en vriendelijke sfeer

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In het kort over deze camping

  • De camping ligt in het departement Calvados
  • 3 sterren camping in Normandië
  • Huuraccommodatie vanaf € 289 per week

Boek nu een huuraccommodatie bij Campings.com

Adresgegevens van Camping le Picard

Calvados

Lat./Long.: 49.2316;-0.9318

Plan je route met Google Maps

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.

Bekijk ook

Camping Des Forges

Over deze camping in Normandië Camping Des Forges ontvangt u in een gezellige sfeer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *