Camping l'Etang des Haizes

Over deze camping in Normandië

Camping Le Etang des Haizes is een charmante plek in het hart van een Regionaal Natuurpark, vlakbij de stranden van de Cotentin en La Haye-du-Puits. Het is perfect voor een familievakantie of een weekend. Tijdens uw verblijf nodigt het etablissement u uit om te genieten van de aquatische ruimte. Dit laatste omvat een buitenzwembad dat verwarmd wordt naargelang het weer, evenals een buitenzwembad met een oppervlakte van 300m2 en een glijbaan voor het plezier van zowel kinderen als volwassenen.

Camping l'Etang des Haizes biedt verschillende vrijetijdsactiviteiten tijdens uw verblijf. U kunt gaan vissen, spelen op de voetbal-, volleybal- en petanquebanen. Voor uw kinderen zijn er speelplaatsen met verschillende animaties. Net als u heeft u recht op een pingpongzaal en een speelzaal om u te vermaken tijdens uw verblijf. Wat de animatie betreft, organiseert de camping van tijd tot tijd thema-avonden en creatieve workshops voor kinderen.

Om uw comfort te garanderen, biedt camping l'Etang

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In het kort over deze camping

  • De camping ligt in het departement Manche
  • 4 sterren camping in Normandië
  • Huuraccommodatie vanaf € 405 per week

Boek nu een huuraccommodatie bij Campings.com

Adresgegevens van Camping l'Etang des Haizes

Lat./Long.: 49.3005;-1.545

Plan je route met Google Maps

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.

Bekijk ook

Camping Des Forges

Over deze camping in Normandië Camping Des Forges ontvangt u in een gezellige sfeer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *