Camping MV Resort

Over deze camping in Normandië

Bent u op zoek naar een topcamping in de buurt van de zee in Normandië? M&V RESORT biedt een vriendelijk onthaal en prestigieuze accommodatie in Langrune-sur-Mer in Calvados. Binnen- en buitenzwembad, sauna, hammam. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen en de batterijen op te laden als een familie!

Geniet van uw vrije tijd met uw familie, vrienden of met uw partner op de camping. Naast de wandeling langs het strand en de verschillende voorzieningen te voet rond het dorp, heeft u de beschikking over een hele water- en wellnessruimte. Zwembad voor jong en oud in het binnen- en buitenzwembad, Fitnessruimte, Zwembaden, Jacuzzi, Waterjet-massage bedden, Hammam met chromotherapie, Sauna, Solarium.

De camping is een ware oase van rust, genesteld in een doodlopende straat, en heeft alles in het werk gesteld om u tevreden te stellen en u te laten genieten van een verandering van omgeving en een ongewoon verblijf.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In het kort over deze camping

  • De camping ligt in het departement Calvados
  • 5 sterren camping in Normandië
  • Huuraccommodatie vanaf € 632.79 per week

Boek nu een huuraccommodatie bij Campings.com

Adresgegevens van Camping MV Resort

avenue de la liberation

Lat./Long.: 49.3222;-0.36367

Plan je route met Google Maps

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.

Bekijk ook

Camping Des Forges

Over deze camping in Normandië Camping Des Forges ontvangt u in een gezellige sfeer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *