Camping Sandaya La Côte de Nacre

5 sterren camping in de Calvados

Camping Côte de Nacre in Normandië heet u deze zomer welkom op een bevoorrechte locatie in de Calvados aan de beroemde kust met haar rijke geschiedenis. Beleef dubbel zoveel waterpret op camping Côte de Nacre! Uw kinderen weten niet waar ze eerst naartoe willen: de overdekte en verwarmde zwembad of het grote waterattractiepark in de openlucht. Ontdek snel alle verrassingen die het aquapark van uw camping voor u in petto heeft.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Authentieke charme van Normandië

Ontdek in Saint-Aubin-sur-Mer, tussen Caen en Bayeux, de authentieke charme van de Normandische kust waar villa’s, strandcabines en vissershuisjes elkaar afwisselen.

Ontdek de invasiestranden

Op camping Côte de Nacre in Normandië bent u vlak bij de invasiestranden, een heus openluchtmuseum. Verken ook de beroemde ‘Terres de Nacre’ met zijn Normandische dorpen en frisse zeelucht, bewonder de kliffen bij Cap Romain en ga met de hele familie picknicken bij de Kanaalkust op het strand van Saint-Aubin. Uw vakantie aan de Normandisch kust wordt even afwisselend als verrassend!

Meer info & reserveren:
Meer informatie over Camping Sandaya La Côte de Nacre vind je bij ANWB Camping.

Bekijk ook deze campings

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.