Camping Coté O Mont Saint Michel

Over deze camping in Normandië

De camping Côté O Mont Saint Michel ligt in de baai van de Mont Saint Michel, op slechts 500 m van zee en 1600 m van de Andraine-bek, het vertrekpunt voor tochten te voet of te paard door de baai. Het dichtstbijzijnde strand om te zwemmen ligt op 4500m afstand. Ter plaatse vindt u een prachtig zwemparadijs met een verwarmd buitenzwembad, waterglijbanen en een peuterbad dat toegankelijk is in juli en augustus, en een overdekt en verwarmd zwembad met een wellnessruimte die het hele seizoen toegankelijk is.

Tijdens de schoolvakanties in het voorjaar en de zomer kunt u genieten van de avondanimatie en de sporttoernooien die overdag worden georganiseerd, de kinderen kunnen zich aansluiten bij de miniclubs en de tieners kunnen profiteren van de aangeboden animatie.

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, is er een bar/restaurant, een brood- en banketbakkerij en een kruidenierswinkel met lokale specialiteiten, ambachtelijke producten en kant-en-klare artikelen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In het kort over deze camping

  • De camping ligt in het departement Manche
  • 4 sterren camping in Normandië
  • Huuraccommodatie vanaf € 266 per week

Boek nu een huuraccommodatie bij Campings.com

Adresgegevens van Camping Coté O Mont Saint Michel

14 Route du bec d'Andaine

Lat./Long.: 48.688297;-1.483385

Plan je route met Google Maps

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.

Bekijk ook

Camping Des Forges

Over deze camping in Normandië Camping Des Forges ontvangt u in een gezellige sfeer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *