Le Domaine des Dunettes

Over deze camping in Normandië

De Residence Le Domaine des Dunettes, gelegen in de buurt van het strand, verwelkomt u voor een vakantie in Cabourg in de regio Normandië. Hier heeft u de mogelijkheid om de temperatuur van het Normandische water te testen en u zult ook dicht bij de winkels zijn, handig om wat kleine boodschappen te doen tijdens uw verblijf.

Aan de Normandische kust is Cabourg een gerenommeerde badplaats, die zijn Belle Epoque charme heeft weten te behouden. U zult de verschillende sport- en vrijetijdsactiviteiten van deze bloemrijke en levendige stad het hele jaar door op prijs stellen. U zult ter plaatse genieten van een buitenzwembad met kikkerbad.

Op minder dan 3 km afstand kunt u watersporten beoefenen, maar ook golfen of minigolfen. U vindt er ook een gemeentelijk zwembad voor de zee met verschillende activiteiten. Uw verblijf zal de gelegenheid zijn om de regio Normandië te ontdekken met de D-Day landingsstranden.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In het kort over deze camping

  • De camping ligt in het departement Calvados
  • 3 sterren camping in Normandië
  • Huuraccommodatie vanaf € 380 per week

Boek nu een huuraccommodatie bij Campings.com

Adresgegevens van Le Domaine des Dunettes

29 Boulevard des Belges

Lat./Long.: 49.28815;-0.12166

Plan je route met Google Maps

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.

Bekijk ook

Camping Des Forges

Over deze camping in Normandië Camping Des Forges ontvangt u in een gezellige sfeer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *