Camping Le Marqueval

Over deze camping in Normandië

Gelegen op 1200 m van het strand en dicht bij alle voorzieningen, biedt Le Marqueval een rustige en groene omgeving. Het is een camping met een familiale sfeer waar iedereen zich snel thuis zal voelen. U zult genieten van een prachtig buiten zwemparadijs met 3 verwarmde zwembaden waaronder een zwembad, een speelbad, een peuterbad met waterspelletjes en een balneo met jacuzzi.

In juli en augustus zullen de kleintjes genieten van recreatieve en speelactiviteiten georganiseerd door de animatoren, terwijl de groteren zullen deelnemen aan sporttoernooien. s Avonds kunt u met uw gezin ontspannen door deel te nemen aan karaoke, diners en dansavonden.

Ter plaatse en in het seizoen vindt u een snackbar met afhaalservice, evenals een kruidenierswinkel met brooddepot. Fietsverhuur en barbecuefaciliteiten zijn ook beschikbaar. Bovendien is er een wasservice beschikbaar op het terrein.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In het kort over deze camping

  • De camping ligt in het departement Seine-Maritime
  • 4 sterren camping in Normandië
  • Huuraccommodatie vanaf € 300 per week

Boek nu een huuraccommodatie bij Campings.com

Adresgegevens van Camping Le Marqueval

1210 Rue de la Mer

Lat./Long.: 49.90911;1.0412

Plan je route met Google Maps

Over Redactie Normandie.nl

Dit bericht is gepubliceerd door de redactie van Normandie.nl. Heb je vragen of opmerkingen of wil je adverteren bij ons? Neem dan contact op.

Bekijk ook

Camping Des Forges

Over deze camping in Normandië Camping Des Forges ontvangt u in een gezellige sfeer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *